• 0885 71 71 81
  • Билков мехлем при разширени вени с див кестен, ехинацея, лайка и чемшир

   осигурява противовъзпалително, капиляроукрепващо и обезболяващо действие - Медосан

   100 мл.

   Билковият мехлем на Медосан за разширени вени:

   • Действа обезболяващо
   • Има противовъзпалително действие
   • Подобрява кръвообращението
   • Укрепва капилярите
   • Подобрява венозния тонус

   Билковият мехлем на Медосан за разширени вени е изключително подходящ при лечението на хронича венозна недостатъчност. Мехлемът за разширени вени се отличава с висока концентрация на екстракт от див конски кестен, който притежава противовъзпалително, капиляроукрепващо и обезболяващо действие.

   Мехлемът за разширени вени на Медосан няма странични ефекти и неговата употреба в дългосрочен план подобрява кръвообращението и венозния тонус на долните крайници.

   Комбинацията от екстрактите на лайка, ехинацея и чемшир прави възстановяващият крем за разширени вени на Медосан истински дар за преуморените и страдащи крака.

   При ежедневна употреба, само след няколко седмици вие ще изпитате осезаемо облекчение на тежестта в краката и ще намалите видимостта на разширените вени и капиляри.

   Отдайте дължимото на краката си като се погрижите за тях!

    

    

   Превъзходната комбинация от екстракти на див конски кестен, лайка, ехинацея и чемшир сваля умората и връща тонуса на страдащите от разширени вени крака.

   Дивият кестен дължи своята лечебна сила основно на активната си съставка есцин. Тя е като тоник за вените и капилярите.Нейното противовъзпалително действие подсилва стените на вените и подобрява кръвния поток. Кестенът съдържа витамини С, В1, К, А. Източник е и на много допълнителни съединения, включително и някои мощни антиоксиданти.


   Ехинацеята има силно пречистващо действие върху кръвта и лимфата. Именно застоя на кръв и складирането на отпадни вещества водят до проблема разширени вени.


   Лайката е богата на етерично масло, което има противовъзпалително действие, намалява подуването и облекчава болката.


   Чемширът предпазва кръвоносните съдовете от увреждане и притежава капиляроукрепващо действие. Съдържа съставки, които подобряват еластичността на венозната стена и засилват кръвообращението. Облекчава болката и дискомфорта от разширените вени.

   Този продукт е тестван радиестезично!

    

   БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт за поръчки над 50,00 лв.!

   За поръчки под 50,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

 • Последно разгледани