• 0885 71 71 81
  • Билков мехлем при разширени вени с див конски кестен, ехинацея, лайка и чемшир

   притежава противовъзпалително, капиляроукрепващо и обезболяващо действие - Медосан

   100 мл.

   Този висококачествен билков мехлем е изключително подходящ при лечението на разширени вени и хронична венозна недостатъчност. Отличава се с висока концентрация на екстракт от див конски кестен, който притежава противовъзпалително, капиляроукрепващо и обезболяващо действие. В дългосрочен план подобрява кръвообръщението и венозния тонус на долните крайници.
   В комбинация с екстракти от лайка, ехинацея и чемшир, възстановяващият крем на Медосан е истински дар за преуморените и страдащи крака.
   При ежедневна употреба, само след няколко седмици вие ще изпитате осезаемо облекчение на тежестта в краката и ще намалите видимостта на вените и капилярите.

   Отдайте дължимото на краката си като се погрижите за тях!

    

    

   Превъзходната комбинация от екстракти на див конски кестен, лайка, ехинацея и чемшир сваля умората и връща тонуса на страдащите от разширени вени крака.

   Дивият кестен дължи своята лечебна сила основно на активната си съставка есцин. Тя е като тоник за вените и капилярите. Нейното противовъзпалително действие подсилва стените на вените и подобрява кръвния поток. Кестенът съдържа витамини С, В1, К, А. Източник е и на много допълнителни съединения, включително и някои мощни антиоксиданти.

   Ехинацеята има силно пречистващо действие върху кръвта и лимфата. Именно застоя на кръв и складирането на отпадни вещества водят до проблема разширени вени.


   Лайката е богата на етерично масло, което има противовъзпалително действие, намалява подуването и облекчава болката.


   Чемширът предпазва кръвоносните съдовете от увреждане и притежава капиляроукрепващо действие. Съдържа съставки, които подобряват еластичността на венозната стена и засилват кръвообращението. Облекчава болката и дискомфорта.

   Този продукт е тестван радиестезично!

    

 • Последно разгледани