• 0885 71 71 81
  • Cellu-STOP крем за изглаждане на портокалова кожа

   100 мл.

    

   Cellu-STOP крем е най-новият и ефективен начин да изгладите портокаловата кожа, елиминирайки натрупвания на мазнини по корема, бедрата, ръцете и гърба.

    

   Иновативния продукт е разработен от водещи швейцарски специалисти и медици за хора, които искат да редуцират теглото си за няколко дни. Клинично доказано е, че крема допринася за свиване на мастните клетки, като в същото време ускорява метаболизма.

    

   Използвайки Cellu-STOP крем ежедневно, вие въздействате върху проблемните зони, като се възползвате от концентрираната комбинацията на добре известните антицелулитни съставки, стопяващи мазнините: L- Carnitine , кофеин, екстракт от натурални билки, бръшлян и водорасли.

    

   В комбинация със здравословно хранене, Cellu-STOP крем редуцира следите от целулит със забележителен ефект!

    

   Комплект
   Цена на комплекта
   29.20 лв.
   25.90 лв.
   Купи комплекта Купи на лизинг

   Cellu-STOP крем на швейцарската компания „Medosan” съдържа едни от най-важните, ефективни и безопасни съставки за отстраняване на целулита.

    

   L-carnitine е аминокиселина, която имаме в тялото. Известно е, че тази естествена за кожата субстанция участва активно в метаболизма на мазнините, като ги превръща в енергия. Затова наличието на достатъчно количество L-Carnitine е особено важно за процеса на изгарянето на мазнините и укрепването на кожните клетки.


   Кофеинът приложен локално увеличава кръвообращението и стимулира разграждането на мастните клетки. Той дренира задържаните течности в клетките и премахва токсините. По този начин кофеинът възобновява нормалните процеси в увредените от целулита места. Действието му намаля както неестетичните грапавини по кожата, така и обиколката на третираните области.


   Бръшлянът има противооточно действие. Дренира задържаната вода от клетките и подобряват общия вид на засегнатите от целулит места.


   Водораслите са богати на йод, минерали и микроелементи, витамини и аминокиселини. Те активират метаболизма на клетките и по този начин елиминират токсините, които запушват целулитните депа и затрудняват разграждането на мазнините.


   Този продукт е тестван радиестезично!

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

 • Последно разгледани