• 0885 71 71 81
    • Дълбоко действащ фито балсам за тяло "Boswellia & Canabiot ТМ"

     облекчава бързо мускули, стави и хрущяли

     120 мл.

     Превъзходството на този богат билков балсам не е просто в изобилието на съставките, високото им качество и удивителните им природни свойства, а в тяхната правилна комбинация и прецизен баланс. Поведението на синергичната смес отговаря изключително адекватно на болезнени състояния, засягащи мускулите, ставите и хрущялите и е отлично съпътстващо средство при:
      

     • Всички видове артрити и ревматични болки
     • Скованост на ставите, схващания и шипове
     • Болка и оток след спортни травми 
     • Разкъсване и разтягане на сухожилия и мускули
     • Навяхвания, изкълчвания, натъртвания, синини
     • Хематоми и подувания след счупване
     • Кожни възпаления 

      

     По специален метод за взаимно допълване на свойствата съчетахме противовъзпалителните умения на Тамян, Канабис и Куркума и обезболяващите способности на Арника и Копайба. Всички останали природни съставки хармонично участват в този успешен билков съюз, за да усилят ефекта от неговото действие.

     Създадена по иновативен студен метод, емулсията е лека, свежа, естествено благоуханна, нанася се лесно, попива бързо и действа в дълбочина.

      

      

      

      

     Етеричните масла представляват природата в най-концентрираната и форма. Само една капка съдържа сложна мрежа от молекули, които имат безброй ефекти върху тялото. Използвани са за медидински цели в продължение на хиляди години в разнообразни неконцентрирани форми. Силата им да подпомагат излекуването е толкова голяма, че научният свят започва да ги забелязва - ефикасността им се обсъжда в хиляди статии, публикувани в база данни по целия свят.

     Със съдействието на:

     • Босвелиеви киселини – активните компоненти на Тамянамеко и мощно влияята дори на най-дълбоките възпаления и имат специфичната способността да предотвратяват такива. А високото съдържание на алантоин съдейства за образуването на нови клетки в засегнатите тъкани.
     • Силният и безвреден противовъзпалителен ефект на канабиса го превръщат във все по-предпочитан, дори задължителен съюзник в битката с възпалителните процеси. Cannabiot ТМ COSMOS APPR е комплекс, който съдържа екстракт от семена на канабис, третирани с изключителна технология за биовтечняване, за да се освободи целият фитокомплекс на растението.
     • Куркумин – най-активната съставка на куркумата, е всеизвестно и доказало ефективността си противовъзпалително средство.
     • Арника - безотказната първа помощ при болки, съдържа силициева киселина в богатия си биохимичен състав, а тя активизира възстановяването на мускулите след физическа умора.
     • Копайба - с високото си съдържание на антиоксиданти и с отличното си аналгетично и противовъзпалително действие перфектно допълва грижата за здрави кости, стави и мускули.

      

     Участват още: Жълт Кантарион, Прополис, Алантоин, Бизаболол, Пребиотик, Морски бор, Ветивер

      

     Метод на приготвяне: Иновативен студен метод - без нагряване на съставките, гарантиращ първоначалната им свежест и пълнота от полезни ефекти и осигуряващ дълбокото им проникване в дермата. 

     Начин на употреба: Нанесете на проблемните зони и втривайте с масажни движения от долу нагоре.

     Преди употреба направете тест за чувствителност!

     След употреба не излагайте третираните зони на слънце!

     Този продукт не е лекарствено средство!

     Само за външна употреба!

     Пазете от деца!

      

     Начин на съхранение: 

     Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5 до 25 градуса по Целзий!

     Опаковка: тъмно фармацевтично стъкло.

      

      

      

      

      

      

      

      


     Фиксирана доставка до офис на Еконт 3 лв.!

     Фиксирана доставка до Адрес - 5 лв!

     Доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни и се заплаща на куриера при получаване!

      

      

   • Последно разгледани