• 0885 71 71 81
    • ДЪЛБОКО ДЕЙСТВАЩ ФИТОКРЕМ КРЕМ ЗА ТЯЛО ПРИ ПОРТОКАЛОВА КОЖА

     Решение от природата за бързо изглаждане на портокалова кожа

     250 мл.

     Cellu-STOP крем на Bioclinica BG съдържа балансираната комбинация от сертифицирани натурални и етерични масла, които допринасят за свиване на мастните клетки, като в същото време ускоряват метаболизма. Cellu-STOP въздейства върху проблемните зони подпомагайки интензивно изгаряне на мазнините, намаляването на нежеланите мастни натрупвания и постепенното премахване на целулита. 

      

     • стимулира разграждането на подкожните мазнини, стимулира протеиновия синтез;
     • подобрява елиминирането на течности и токсини от тъканите;
     • засилва кръвообращението, укрепва капилярите;
     • регенерира тъканите, подновява клетките;
     • подобрява външния вид на кожата, като я изглажда и стяга

     Използвайки Cellu - STOP ежедневно за кратко време бързо и видимо ще редуцирате "портокаловата кожа" и ще намалите обиколката на ханша, талията и бедрата!

     За максимален ефект е препоръчително използването на продукта да се съчетае с пиене на повече вода ежедневно, хранителен и тренировъчен режим. Бъдете постоянни и само след 8 седмици ще постигнет видим впечатляващ резултат. Опитайте! Разликата във вида на кожата определено си заслужава!

      

     Етеричните масла, които участват в съства на Cellu - STOP третират самата причина за целулита. Те помагат на тялото да се освободи от токсините, които се натрупват в мастните клетки. Тези масла подобряват кръвообращението и повишават клетъчното дишане на кожата.

     Метод на приготвяне: Иновативен студен метод / без нагряване на съставките / гарантиращ първоначалната свежест и пълнота от  полезени ефекти на съставките и осигуряващ дълбоко им проникване в дермата. Емулгиращият агент използван при този метод притежава специални гелообразуващи и охлаждащи свойства. Придава на кремовете уникално „фосфолипидно“ усещане при допир с кожата – нежно, меко и немазно.

     Съдържа: Авокадо, Кокос, Жожоба, Екстракти от Азиатска центела, Бръшлян и Ананас, Алантоин, Ниацинамид, Пребиотик, етерични масла от Грейпфрут, Кедър, Кипарис

      

     Начин на употреба: За ефективна борба с целулита се препоръчва да масажирате засегнатите области всяка вечер, като движенията да са кръгови, отдолу нагоре за бедрата и по посока на часовниковата стрелка за корема, без прилагане на сила.

      

      

     Преди употреба направете тест за чувствителност!

      

     След употреба, не излагайте краката си на слънце!

      

     Този продукт не е лекарствено средство!

      

     Само за външна употреба!

      

     Пазете от деца!

      

      

      

     Начин на съхранение: 

      

     Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5 до 25 градуса по Целзий!

      

      

      

     Опаковка: тъмно фармацевтично стъкло.

      

   • Последно разгледани