• 0885 71 71 81
  • Дълбоко действащ крем с коластра Медосан

   100 мл.

   Все повече и повече хора страдат от едни и същи кожни проблеми. Решението за тях се нарича „Colostrum Dermacell“. Лечебният крем се бори срещу много и различни по вид кожни раздразнения. Възпаленията и несъвършенствата от всякакъв вид се редуцират чувствително. Притеснението, което сте получавали от кожните проблеми ще остане в миналото, а кожата Ви ще бъде красива, мека и гладка при допир.

   Продуктът блокира растежа на бактерии, тъй като съдържа много нови вещества като млечни ензими, но най-важния факт е, че кремът действа без кортизон и антибиотици.

   Тествайте продукта сега - този безценен лек за всички хора с кожни проблеми!

    

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

 • Последно разгледани