• 0885 71 71 81
  • Хидратиращ крем за ръце заличаващ лунички и пигментни петна

   Медосан

   100 мл.

   Прелестни и нежни ръце без пигментации и други белези!

   Кремът за ръце на Medosan редуцира съществуващите пигментации и предпазва от появата на нови. В същото време регулира нуждата от овлажняване на кожата и ръцете Ви стават меки, гладки и добре защитени. Съдържа кресон, овчарска торбичка и активната съставка Asafoetida, отдавна известна на китайската наука за растенията. Редовната му употреба намалява пигментациите и белезите бързо и ефективно.

   Нанасяйте и нежно втривайте върху почистена кожа няколко пъти на ден!

    

    

   Хипер пигментацията няма нищо общо с възрастта. Пигментните петна и луничките са вид кожна пигментация. Появяват се в резултат на завишените нива на свободни радикали в кожата и задържането на токсини. Представляват прекомерно натрупване на меланин в клетките на кожата. Най-често срещаните причини за появата им са честото и продължително излагане на слънце, неизползването на кремове за грижа за кожата, не достатъчния прием на вода, наследственост, хормонален дисбаланс, алергични реакции към медикаменти кожни възпаления при псориазис, екзема или акне и др.

    

    

    

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

 • Последно разгледани