• 0885 71 71 81
  • Лечебен масажен крем с Арника, Женшен и 24 етерични масла

   100 мл.

    

   Дългата и уважавана история арниката дължи на своя болкоуспокояващ и противовъзпалителен ефект при редица мускулни и ставни проблеми. Наред с тях, тя има противоалергично, противомикробно и антисептично действие. Отличната комбинация от арника и женшен, съчетана с балансирана смес от 24 етерични масла, Ви дава перфектно природно и бързо действащо решение при:

    

   - всички видове артрити и ревматични болки;
   - скованост на ставите, шипове и схващания;
   - болка и оток след спортни травми;
   - разкъсване, разтягане на сухожилия или мускули;
   - навяхвания, изкълчвания, натъртвания, синини;
   - хематоми и подувания след счупване.
   - кожни възпаления


   Независимо от натоварването на вашето тяло, масажният крем с арника и женшен от Medosan ще го успокои, релаксира и тонизира по неподражаем начин!

    

    

    

    

   Арниката е част от семейството на слънчогледа. Лечебните ѝ свойства са познати от 16 век. Те се дължат на високата ѝ концентрация на етерични масла и стероидни алкохоли. Активните вещества в арниката са повече от 150 на брой. Едно от най-важните е силициевата киселина. Тя действа регулиращо върху вътрешните и външни процеси в човешкото тяло. В случаите на мускулни или тъканни травми, именно силициевата киселина активира силите за самолечение на организма.

    

   Женшенът съдържа вещества, които подсилват организма на клетъчно и енергийно ниво. Подпомага усвояването на кислород от мускулите и намалява възпалението в тях. Има способността да връща живителните сили и да усилва физическата активност.

    

   Масажирайки пострадалите места с лечебния крем от арника и женшен на Medosan , кръвообращението се увеличава, възпалението и болката се редуцират ефективно. Успокояващият е релаксиращ ефект допълват предимствата на този крем.

    

   Нанасяйте малко количество и втривайте добре в кожата.

    

   Този продукт е тестван радиестезично!

    

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

 • Последно разгледани