• 0885 71 71 81
  • Лечебно масажно олио с 24 манастирски билки

   Medosan

   125 мл.

   Традиционното манастирско масажно олио съдържа внимателно подбрани 24 билки и има натурален ментов аромат. Чудотворното дълбоко действие дава незабавен отпускащ ефект при ревматизъм, ставни проблеми, болки в мускулите. Препоръчваме го и при загряващ масаж, преди и след спорт. Многобройни различни билки се използват от времето на древните цивилизации за направата на етерични масла и аромати, използвайки ги като природни лекарства за масажиране и грижа за тялото и при религиозни церемонии. По тази причина много манастири имат големи и добре поддържани градини с билки. Камфорът много често се примесва с кремове тъй като има успокояващ ефект, хвойната стимулира кръвната циркулация, невенът е антисептична билка, а лавандулата е позната със своето отпускащо и успокояващо действие.

    

    

   За пръв път тази стара рецепта е открита в документите на стар швейцарски манастир. Средновековните монаси са я разработили с помощта на 24 билки от тяхната манастирска градина. Замисляли ли сте се колко труден е бил живота на монасите в средновековните манастири, коленичейки дълги часове в молитва върху влажните и студени камъни?! Не е чудно, че те са използвали знанията си за билките, за да създадат за себе си перфектното лекарство, което да ги предпазва от ревматизъм и артрит.

   Всички знаем, че като поддържаме активен начин на живот и като спортуваме, ние ставаме по-жизнени и млади. Но дори най-активните сред нас могат от време на време да страдат и чувстват болка при извършване на любимите си дейности като: спорт, грижи в градината, пазаруване, боядисване и дори при дълги разходки в парка за удоволствие, които могат да доведат до болки в гърба, схващане и болки в ставите.
   С благодарност можем да кажем, че има лекарство, което бързо и трайно успокоява всички видове мускулни болки и възпаления. Независимо дали тези проблеми са причинени от претоварване или от залежаване при дълго боледуване, чудотворната древна формула ще върне най-добрата Ви форма.

   Тестван по днешните лабораторни методи, този силно ефективен балсам има доказано релаксиращо и освежаващо действие. Той навлиза дълбоко в кожата и успокоява незабавно при болки, мускулни травми и болезнени отоци на ставите.

   Сега и ние можем да се облагодетелстваме от доказаното през вековете ефективно лекарство. Със своите чудотворни затоплящи свойства, лечебните билкови съставки като мента, евкалипт, жасмин, ехинацея, чемшир, хвойна, камфор, невен и др., превръщат този еликсир в перфектното профилактично средство при артрити, ревматизъм, спортни травми и всички видове мускулни болки и възпаления.

   Тествайте продукта и разберете сами как въпреки трудния си и тежък живот, средновековните монаси са успели да се запазят активни до дълбока старост!

   Този продукт е тестван радиестезично!


   БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт за поръчки над 35,00 лв.!

   За поръчки под 35,00 лв., доставката е за сметка на Клиента по тарифите на куриерска фирма "Еконт Експрес" !

   Доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни и се заплаща на куриера при получаване!

    

    

 • Последно разгледани