• 0885 71 71 81
  • Магнитен колан на д-р Ямамото с 50 бр. магнити

   / помощ при проблеми на гърба и кръста /

   1 бр.

   Коланът на д-р Ямамото приятно облекчава болката в гърба и коремната област, поддържа и затопля областта на гърба и бъбреците.

   Подобрението на състоянието се базира на ефекта от магнитите. Циркулацията на кръвта се стимулира от тях, клетките се активират, подобряват се показателите им и така се регенерират. Магнитите могат да премахнат физиологични блокади, които биха могли да доведат до различни проблеми на гърба и коремната област.

   Начин на използване:

   Когато имате болки в гърба, коремната област и в областта на бъбреците, поставете колана под дрехите и задръжте там в зависимост от проблемите от няколко часа до цял ден.

   Размерът се коригира лесно чрез гъвкавото закрепване в краищата.

   Коланът може да се пере в пералня на 30 градуса С° .

   Внимание!!!

   Да не се използва от хора, които имат позиционирани пейсмейкъри!!!

   Комплект
   Цена на комплекта
   61 лв.
   58 лв.
   Купи комплекта Купи на лизинг

   Магнитотерапията е неинвазивен метод в алтернативната медицина, чрез който на тялото се въздейства с магнитни полета с терапевтична цел.Това е една от най-старите форми на биофизикално лечение познато още на древните цивилизации вярващи, че естествените магнитни скали имат лечебни свойства. Макар и в не чисто състояние, а акто магнитна руда първите сведения за приложението на магнитотерапията се срещат в текстове от 2000 г. пр.н.е в древен Китай. В „Императорската книга по вътрешна медицина” се препоръчва прилагането на магнитни камъни за корекция на дисбаланса на енергията „Ци” или живата сила.


   Истинският бум в магнитотерапията се наблюдава в древна Гърция. Бащата на съврменната медицина Хипократ и великият философ и учен Аристотел, описват терапевтичните свойства на магнитната руда и нейното приложение. Около 200 г. пр.н.е гръцкият лекар Гален, открива и описва обезболяващото действие на магнитните предмети.


   Днес в Япония статичните магнити са успешно използвани в лечението на болката. Доказано е, че те намаляват физиологичните блокади, които водят до усещането за болка. Тези факти карат японския ортопед-физик доктор Ямамото да проектира магнитен колан / при проблеми на гърба и кръста /. При използването му , магнитите стимулират циркулацията на кръвта, клетките се активират, подобряват се показателите им и по този начин се регенерират.

   ВНИМАНИЕ!

   Магнитният колан не трябва да се използват от лица с имплантирани кардиостимулатори, активни метални имплантанти /инсулинови помпи и др./, сърдечно-съдови проблеми тромбофлебит, автоматични дефибрилатори, лепенки за продължително подаване на лекарство, бременност от момента на установяване на бременността.

   Да се ограничи ползването на уредите от лица с противопоказания, свързани с психични отклонения и органични увреждания на централната нервна система, исхемична болест на сърцето.
   Да не се използва върху открита рана!

   Избягвайте пряк контакт с компютри, дискове, аудио и видео ленти и други магнитни носители!

   Този продукт е тестван радиестезично!

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

 • Последно разгледани