• 0885 71 71 81
  • Медо Флекс Гел за здрави стави, сухожилия и хрущяли

   ВЪРНЕТЕ СИ РАДОСТТА ОТ ДВИЖЕНИЕТО С ДАРОВЕ ОТ ПРИРОДАТА

   150 мл.

   Медо Флекс гел комбинира отличните качества на натуралните съставки глюкозамин и хидроитин сулфат със специално подбрани билкови екстракти, добре познати с ефективността си при грижата за здравето и предпазването на ставите, сухожилията и хрущялната тъкан. Като техен основен изграждащ елемент глюкозамина и хидроитина предпазват от увреждане на атакуваните хрущялни клетки, активират механизма за възстановяване и предотвратяват по-нататъшната дегенерация. 

   Медо Флекс гел комбинира отличните качества на натуралните съставки глюкозамин и хидроитин сулфат със специално подбрани билкови екстракти, добре познати с ефективността си при грижата за здравето и предпазването на ставите, сухожилията и хрущялната тъкан. Като техен основен изграждащ елемент глюкозамина и хидроитина предпазват от увреждане на атакуваните хрущялни клетки, активират механизма за възстановяване и предотвратяват по-нататъшната дегенерация. Тези естествени субстанции имат функцията да предпазват съединителната тъкан от износване. Именно съединителната тъкан изгражда ставите, сухожилията и хрущялната тъкан - тя е спойката, свързваща отделните елементи на тялото ни. 

   Неповторимата билкова формула в състава на мехлема включва екстракти от куркума и арника, масло от чаено дърво, слънчогледово масло, екстракт от мирта, камфор и ментол. Тези вещества имат стимулиращо и подхранващо действие върху организма.

   Медо Флекс гел спомага за:

   - Облекчаване на болката при възпалени стави, сухожилия и хрущяли;
   - Регенерация на увредените хрущялни тъкани;
   - Подобрява подвижността и естественото движение на ставите.

   Този продукт е тестван радиестезично!

   Естествените субстанции глюкозамин и хидроитин сулфат имат функцията да предпазват съединителната тъкан от износване. Именно съединителната тъкан изгражда ставите, сухожилията и хрущялната тъкан - тя е спойката, свързваща отделните елементи на тялото ни. 

   Куркумата е позната от векове с множество лечебни свойства, като леснодостъпен антисептик и анти-бактериално средство.

   Арниката също е растение, отдавна познато на природната медицина със силното си противовъзпалително действие. Подобрява кръвообращението като по този начин обезболява и подпомага действието на всички екстракти в дълбочина. Използва се при навяхвания и натъртвания.

   Маслото от чаено дърво има бактерицидни, противогъбични, имуностимулиращи и дезинфектиращи свойства. Спомага за бързото възстановяване на кожата и оздравяване на раните.

   Медо Флекс гел осигурява бърз успокояващ ефект при скованост и ставни болки, както и лечение от вътре, като достига до всяко влакно и нерв. Мощната комбинация от натуралните съставки и билкови екстракти лекува и възвръща подвижността и здравината на ставите като подпомага регенерацията на тъканите. Доказано ефективен е при лечение на остеоартрит и рехабилитация на хрущялната тъкан!

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

 • Последно разгледани