• 0885 71 71 81
    • РЕГЕНЕРИРАЩ АКТИВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ "ЕДЕЛВАЙС & КОПРИНА"

     със съдействието на екстракт от канабис, бакучиол, пребиотик

     50 мл.

     Природата смайва със своята прецизност! Прецизността удивлява защото е точна, изящна и грижлива!   Регенериращия активен крем за лице "Еделвайс & Коприна" на BIOCLINICA BG следва тези принципи, за да възхити Вашата кожа. Природните дарове в него са съчетани по такъв начин, че ДA - определено ще сте в хармония в собствената си кожа. Тази прецизно балансирана комбинация хармонизира съвършено копринена гладкост и мекота на екстрактите от "Принцесата на Алпите" и Нейно Величество Коприната.        Опианява с аромат на Жасмин & Мускус и осигурява комфорт и самочувствие в ежедневието.

       Еделвайсът притежава специфични съставки, които го предпазват от силните ултравиолетови лъчи във високите части на планините, намаляват изпаренията и задържат влагата в него. Те са част от тайната на възхитителната му устойчивост и красота, вложена умело  в  нашия шедьовър в грижата за кожата на лицето - "Еделвайс & Коприна"!

       Естествената коприна до ден днешен не може да бъде получена по изкуствен път. Това е нейната загадка! Така че, за "кожа гладка като коприна", естествено е да ползваме именно коприна.

       В комбинация с още натурални съставки, този крем ни припомня щедростта на Природата!

      

      

      

     ЕДЕЛВАЙС: Красивият и много рядък Еделвайс вирее при изключително сурови условия в скални пукнатини и трудно достъпни места на планините в Южна Европа, Алпите, Хималаите и Сибир. Растението се смята за „Цвете на императори и царе” и е в основата на много легенди при редица народи. Въпреки техните различия, еделвайсът символизира едно и също: чистота, издръжливост, вечна любов и безсмъртие. Освен несъмнената си красота, високопланинското цвете притежава редица лечебни свойства. Много научни изследвания доказват, че растението се характеризира с антибактериална активност. Екстракта от еделвайс има противовъзпалително и антиоксидантно действие, забавя стареенето и осигурява тонизиращ ефект. Еделвайсът е познат и като слънцезащитен агент, тъй като предпазва от вредното въздействие на UV лъчите – основна причина за появата на финни бръчици, лунички и пигментация на кожата. Съставките му притежават висока концентрация на флавоноиди и фенолна киселина, което го прави идеална съставка за слънцезащитни кремове. 

     КОПРИНА: Кралицата в света на модата, въпреки хилядолената си история, не е излизала никога от мода. Макар че свързваме коприната с красиви дрехи, коприненият екстракт намира широко приложение в съвременния свят и днес заема основно място в грижата за кожата. Не случайно „кожа, гладка като коприна” е еталон за нежност и красота, който едва ли някога ще бъде променен. Подмладяващите и разкрасяващите свойства на естествената коприна са доказани научно. В състава си тя има 100 протеина и 18 амино киселини. Подобрява микроциркулацията на кръвта, притока на кислород и обмяната на веществата. Стимулира клетъчния метаболизъм и забавя стареенето. Копринените аминокиселини лесно проникват в кожата, бързо попиват и подхранват дълбоките слоеве. Те са като резервоари за влага и синтез на важни белтъци. Хидратират я, правят я гладка и еластична, придават и блясък и изглаждат финните бръчици. Копринените протеини са леки белтъци, които лесно проникват и задействат редица биохимични реакции за клетъчното възстановяване. Подобряват метаболизма, микроциркулацията и лимфопотока. Способни са да задържат влага с тегло над 300 пъти по-голямо от собственото! Повишените им хидратиращи свойства изравняват нивото на pH и защитават кожата от UV- лъчите.

     Метод на приготвяне: Иновативен студен метод / без нагряване на съставките / гарантиращ първоначалната свежест и пълнота от  полезени ефекти на съставките и осигуряващ дълбоко им проникване в дермата. Емулгиращият агент при този метод притежава специални гелообразуващи и охлаждащи свойства. Придава на кремовете уникално „фосфолипидно“ усещане при допир с кожата – нежно, меко и немазно.

     Съдържа: Органични масла от Камелия, Бодлива круша, Сквалан, Canabiot ™, Екстракт от Еделвайс, Копринен протеин, Хиалуронов гел и Ниско молекулна хиалуронова киселина, Токоферол, Пребиотик, Бакучиол, Алантоин, Аромат "Жасмин & Мускукс", Ветивер.

      

     Подходящ за: Всички типове кожа!

      

     Начин на употреба: Нанесете на добре почистено лице и деколте сутрин и / или вечер.

      

      

     Преди употреба направете тест за чувствителност!

      

     След употреба, не излагайте краката си на слънце!

      

     Този продукт не е лекарствено средство!

      

     Само за външна употреба!

      

     Пазете от деца!

      

      

      

     Начин на съхранение: 

      

     Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5 до 25 градуса по Целзий!

      

      

      

     Опаковка: тъмно фармацевтично стъкло.

      

      

      

      

      

      

      

      

   • Последно разгледани