• 0885 71 71 81
    • РЕВИТАЛИЗИРАЩ ФИТОКРЕМ ЗА ЛИЦЕ "БАОБАБ & НЕРОЛИ"

     50 мл.

       В древен Тибет единственият приложим стандарт за красота е бил естественият вид, постигнат с природни дарове.  Днес отново най-ценната и истинска форма на женско присъствие е естествената красота, постигната по естествен път. Култът към продължителна младост и красота е все по-възможна реалност, и се търси най-вече чрез естествени методи. 

       Вдъхновени от тази идея и мощната сила на природата, водени от стремежа да открием съвършенните комбинации от природни дарове и с помощта на иновациите в съвременната козметология, създадохме прекрасно бижу за Вашето лице от природни дарове. Неповторима комбинация от Величественият Баобаб умело съчетан с Нежното Нероли и Аристократичното Сандалово дърво подплатени с уникалните за кожата на лицето свойства на Лакесис и Цика екстракт задоволява изискванията и най-капризните дами на Нашето време.

       Ефирния ревитализиращ крем-гел за лице с фин аромат на лятна утринна роса гарантира прекрасен старт на Вашият неповторим ден! Богат на активни и благоуханни природни съставки, ревитализиращият фито крем на Boiclinica BG обновява, подхранва и озарява кожата на лицето. Стимулира производството на колаген и прави кожата еластична и мека. Хидратира и предпазва от негативното въздействие на времето, а усещането е сякаш нежно погалване. Лек и бързо попиващ, този елексир прониква до най-дълбоките слоеве на дермата. Оставя кадифен завършек върху кожата и следи от свежите нотки на Бял лотос. Така ден след ден кожата на лицето възвръща естествената си мекота и блясък и отново сияе!

      

      

       

     Метод на приготвяне: Иновативен студен метод / без нагряване на съставките / гарантиращ първоначалната свежест и пълнота от  полезени ефекти на съставките и осигуряващ дълбоко им проникване в дермата. Емулгиращият агент използван при този метод притежава специални гелообразуващи и охлаждащи свойства. Придава на кремовете уникално „фосфолипидно“ усещане при допир с кожата – нежно, меко и немазно.

     Съдържа: Баобаб, Сквалан, анти ейдж комплекс Elix-IR™, Екстракт от Азиатска центела, Хиалуронов комплекс, Лакесис,  Алантоин,  Бизаболол, Токоферол, Аромат "Бял Лотос", етерични масла Нероли и Сандалово дърво

     Подходящ за: Всички типове кожа!

     Начин на употреба: Нанесете на добре почистено лице и деколте сутрин и / или вечер.

      

      

     Преди употреба направете тест за чувствителност!

      

     След употреба, не излагайте краката си на слънце!

      

     Този продукт не е лекарствено средство!

      

     Само за външна употреба!

      

     Пазете от деца!

      

      

      

     Начин на съхранение: 

      

     Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5 до 25 градуса по Целзий!

      

      

      

     Опаковка: тъмно фармацевтично стъкло.

      

       

   • Последно разгледани