• 0885 71 71 81
  • Тинктура от Туя за отстраняване на папиломи Медосан

   10 мл.

   Деликатна природна грижа за гладка кожа при папиломи и други кожни образувания!

   Ако имате проблеми с грозни петна и израстъци по кожата, от които ви е невъзможно да се отървете, използвайте този продукт. Той предлага абсолютно безопасен и ефикасен метод за премахване на неприятни кожни несъвършенства, безпроблемно и без хирургическа намеса, без изгарящи или замрaзяващи ефекти, като гарантира мека и гладка кожа без белези.

    

    

   Тинктурата от Туя е ефикасна течна формула, която е получена от натурални растителни екстракти, специално селектирани за безболезнена елиминация на кожни образувания на лицето и тялото. Тя е хомеопатичен продукт и не съдържа химикали, които да причиняват кожни раздразнения и обриви.

   Начин на употреба:

   Достатъчно е да се нанася два – три пъти на ден и да се оставя течността да попие. Третираната част на кожата трябва да се остави да изсъхне напълно. Скоро папиломното образувание ще падне и вече няма да се образува отново. Продуктът е разработен само от натурални масла, които не водят до странични ефекти при употреба.

   Нежеланите кожни образувания могат да се премахнат по сигурен и ефективен начин, без риск и без допълнителни разноски, които бихте имали при използване на агресивни методи за премахване като замразяване, горене или хирургическа намеса.

   И запомнете:

   Вашата кожа ще остане без белези!

   Продуктът не премахва родилни петна!!!

   Този продукт е тестван радиестезично!

   БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

  • Подобни продукти
 • Последно разгледани