• 0885 71 71 81
  • Възстановяващ шампоан с кофеин и 7 билкови екстракта против косопад

   / подходящ както за жени, така и мъже /

   200 мл.

   Спрете косопада и активирайте регенерирането на нова коса веднага - без химикали!

   Уникалната комбинация от 7 билкови екстракта и кофеин е естествен метод за регенериране и сгъстяване на косата. Това е резултат от дългогодишните усилия на изследователския екип на Института за коса Жан-Клаудес Лурд в Швейцария, където откриват иновативната формула. Съдържа кофеин, за да подпомогне микро кръвната циркулация на скалпа и по този начин подобрява абсорбирането на активните вещества. Съдържа също ценни растителни екстракти и меки подобряващи субстанции, които подхранват и заздравяват косъма. Тази уникална комбинация гарантира, че ще възстанови силата и плътността на косата Ви. Ефективно решение за лечение по естествен път на загубата на коса и изтъняването и при жени и мъже.

   С този продукт косата Ви ще стане здрава, гъста, блестяща и ще ухае с лек и приятен аромат!

    

   Наследствените фактори, безпокойството, лошото хранене са основните причини за загуба на коса. Съвременните научни открития доказват, че кофеинът е полезен при съживяването и активирането на корените на увредената коса. Кръвообращението на скалпа се увеличава, корените на косъма се пробуждат и зареждат, а генетично предвидената загуба на коса се възпрепятства. В допълнение екстрактите от бреза, коприва, арника, лайка, хмел. малц и хинин укрепват и защитават новия растеж на косата като допринасят за здрав и блястящ вид.

   Употреба: Нанесете на мокра коса количество не по-голямо от лешник. Внимателно разтривайте, за да се получи пяна и оставите 2-3 минути за действие на активните съставки. Изплакнете и при нужда повторете.

   Този продукт е тестван радиестезично!

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

 • Последно разгледани