• 0885 71 71 81
  • Възстановяващ шампоан с кофеин и 7 билкови екстракта против косопад

   / подходящ както за жени, така и мъже /

   200 мл.

   Спрете косопада и активирайте регенерирането на нова коса веднага - без химикали!

   Уникалната комбинация от 7 билкови екстракта и кофеин е естествен метод за регенериране и сгъстяване на косата. Това е резултат от дългогодишните усилия на изследователския екип на Института за коса Жан-Клаудес Лурд в Швейцария, където откриват иновативната формула. Съдържа кофеин, за да подпомогне микро кръвната циркулация на скалпа и по този начин подобрява абсорбирането на активните вещества. Съдържа също ценни растителни екстракти и меки подобряващи субстанции, които подхранват и заздравяват косъма. Тази уникална комбинация гарантира, че ще възстанови силата и плътността на косата Ви. Ефективно решение за лечение по естествен път на загубата на коса и изтъняването и при жени и мъже.

   С този продукт косата Ви ще стане здрава, гъста, блестяща и ще ухае с лек и приятен аромат!

    

   Наследствените фактори, безпокойството, лошото хранене са основните причини за загуба на коса. Съвременните научни открития доказват, че кофеинът е полезен при съживяването и активирането на корените на увредената коса. Кръвообращението на скалпа се увеличава, корените на косъма се пробуждат и зареждат, а генетично предвидената загуба на коса се възпрепятства. В допълнение екстрактите от бреза, коприва, арника, лайка, хмел. малц и хинин укрепват и защитават новия растеж на косата като допринасят за здрав и блястящ вид.

   Употреба: Нанесете на мокра коса количество не по-голямо от лешник. Внимателно разтривайте, за да се получи пяна и оставите 2-3 минути за действие на активните съставки. Изплакнете и при нужда повторете.

   Този продукт е тестван радиестезично!

 • Последно разгледани