• 0885 71 71 81
  • ВИТАЛИЗИРАЩ ДНЕВЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ЕДЕЛВАЙС ЗА 24 ЧАСОВА ЗАЩИТА

   / подходящ за всички типове кожа /

   50 мл.

   С годините кожата на лицето постепенно губи способността да задържа влага в себе си. Това нарушава нейния баланс и е основна причина за появата на бръчки. Отличната комбинация от екстракти от еделвайс, масла от жожоба, шеа и витамини, овлажнява кожата по безупречен начин, подобрява нейната еластичност, придава ѝ блясък и свеж вид. Интензивната терапия с богатите съставки на крема смекчава фините линии, които се появяват по лицето и осигурява на кожата 24-часова защита.

   ЕДЕЛВАЙС ДНЕВЕН КРЕМ

   Ценните съставки от еделвайс, в комбинация с олио от жожоба и витамин А неутрализират вредните въздействия на околната среда и предотвратяват преждевременното стареене на кожата. Дневният крем се усвоява бързо от кожните клетки, за да им предаде свежест и еластичност.

   ЕДЕЛВАЙС НОЩЕН КРЕМ

   Екстрактите от еделвайс, заедно с масло от шеа и витамин Е подпомагат регенерацията на кожните клетки през нощта и възстановяват естествения баланс на кожата.

    

   Резултатът от иновативната 24 часова защита за лице на Medosan е здрава, жизнена, гладка и сияйна кожа!

    

    

   Комплект
   Цена на комплекта
   58.60 лв.
   55 лв.
   Купи комплекта Купи на лизинг

   Красивият и много рядък Еделвайс вирее при изключително сурови условия в скални пукнатини и трудно достъпни места на планините в Южна Европа, Алпите, Хималаите и Сибир. Известен е като „Алпийска звезда”, тъй като скалите, на които расте, изглеждат като обсипани със звезди. Високопланинското сребристо цвете е израз на чистота и издръжливост. Името произлиза от немската дума “Edelwei”, която в буквален превод означава „благороден” и „бял”. Растението се смята за „Цвете на императори и царе” и е в основата на много легенди при редица народи. Въпреки техните различия, еделвайсът символизира едно и също: чистота, издръжливост, вечна любов и безсмъртие. Неговата красота е запазила жива легендата, която разказва, че мъжете, които е трябвало да покажат своята любов, са се впускали в приключение по високите върхове в търсене на цветчето. Бил е също неизменна част от гербовете на много благороднически фамилии от Средновековието. Днес еделвайсът е символ на Швейцария.

   Освен несъмнената си красота, цветето притежава редица лечебни свойства. Заряди тях то намира широко приложение в медицината. Много изследвания доказват, че растението притежава антибактериална активност срещу Enterococcus, Escherichia coli, Staphylococcus, Streptococcuс и други. Екстрактите от еделвайс имат противовъзпалително и антиоксидантно действие. Те забавят стареенето и осигуряват тонизиращ ефект.

   Еделвайсът е познат и като слънцезащитен агент, тъй като предпазва от вредното въздействие на UV лъчите – основна причина за груби бръчки, лунички и стареене на кожата. Съставките му притежават висока концентрация на флавоноиди и фенолна киселина, което го прави идеална съставка за слънцезащитни кремове. Същите тези съставки предпазват цвета на растението от силните ултравиолетови лъчи във високите части на планините, намаляват изпаренията и задържат влагата в него. Те са част от тайната на неговата възхитителна устойчивост и красота, вложена умело в ДНЕВЕН И НОЩЕН КРЕМ ЕДЕЛВАЙС.

   Съвкупността от всички тези свойствата на „Принцесата на Алпитe” вдъхновява швейцарските специалисти от Medosan да създадат поредния шедьовър на козметичната компания.

   Този продукт е тестван радиестезично!

    

 • Последно разгледани