• 0885 71 71 81
  • Иновативни капки за избелване на зъби Медосан

   18.30 лв.
   15.30 лв.
   Спестявате: 3 лв. (-16%)

   20 мл.

   „ Усмивката е щастие. Ще я откриете точно под носа си! ”

   Том Уилсън

   Този революционно нов продукт е създаден, за да възстановите бързо и с лекота красотата на Вашата усмивка, в сравнение с познатите ви досега начини. Dental Drops капки за избелване на зъби са подходящи за премахване на упоритите петна, които не се поддават на ежедневно търкане с четка или друг вид третиране. По 1-2 капки Dental Drops на мокра четка за зъби, два до три пъти седмично са достатъчни, за да отстраните и най-дълбоките оцветявания. По този начин не се уврежда нито зъбният емайл, нито декоративните инкрустации.

   Върнете самочувствието си с нова усмивка!

    

   -16%

   Известно е, че тютюнът оставя постоянни петна върху зъбите. Причиняват ги никотинът и катраните в цигарите. Но не само тютюнопушенето води до този проблем. Хора, които никога не са пушили, могат да получат оцветяване на зъбния емайл от употреба на кафе, черен чай, червено вино, цветни храни и напитки, както и на някои медикаменти. Даже и тези, които са най-взискателни към устната си хигиена, с времето натрупват зъбен камък, плака и петна, които не могат да бъдат премахнати дори при редовно и упорито търкане с паста за зъби.

   За да изчезнат дълбоките оцветявания, поставяйте 2-3 пъти седмично по 1-2 капки Dental Drops на влажна четка за зъби и втривайте нежно. Изплаквайте при нужда.

   „ Усмихвайте се често. Това не Ви струва нищо, а ефектът е неизмерим! ”

   Този продукт е тестван радиестезично!

 • Последно разгледани