• 0885 71 71 81
  • Релаксиращ фитокрем за уморени крака

   120 мл.

   Превъзходството на този богат билков балсам не е просто в изобилието на съставките, отличното им качество и удивителните им природни свойства, а в тяхната правилна комбинация и прецизен баланс. Синергичната смес се прилага за защита и поддържане на доброто ни състояние. Всяка част от тялото ни се нуждае от грижи. Седим ли, стоим ли, движим ли се, на краката си разчитаме! Полагаме ли нужното за тях или ги оставяме преуморени, подути и натежали? Релаксиращият фитокрем на BIOCLINICA за уморени крака крие в себе си прецизна формула за интелигентно справяне с дискомфорта. Дори не само в тази област.

    

   • Облекчава напрежението
   • Сваля тежестта и умората  
   • Овлажнява, охлажда и успокоява
   • Стимулира и тонизира
   • Олекотява походката
   • Защитава и подхранва кожата

    

   По уникален метод за взаимно допълване на свойствата съчетахме Центела и Мастикс – перфектни съюзници, отнемащи напрежението. Добавихме Лавандула и Невен – не само заради широкия им спектър на благоприятни действия, но и конкретно заради техните защитни и успокояващи кожата свойства. Обогатихме с разкошния и охлаждащ по природа Ветивер. Останалите природни съставки добавят пълнота на синергичната смес за максимален ефект от нейното действие.

   Създадена по студен метод, нежната и естествено благоуханна текстура не оставя мазен филм по кожата. Нанася се лесно, бързо прониква в дълбочина, оставяйки прохлада след себе си. Скоро ще откриете в нея перфектен съюзник, заради облекчението и тонуса, които ви доставя всеки ден.

    

   " Ако един начин е по-добър от друг, може да сте сигурни, че е начинът на приордата. "

   Аристотел

    

   Превъзходната комбинация ефективно сваля умората и връща тонуса на страдащите крака

   със съдействието на:

    

   Азиатска Центела – деликатна и категорична при заздравяването на рани!

   Изпълва дермата с влага и хранителни вещества и стимулира обновяването на тъканите на клетъчно ниво. Подходяща при чупливост на капилярите, тежест в краката и хемороиди. Съдейства за намаляване на сърбежа, паренето и раздразнението.

    

   Мастикс – уникално грижовен за плътността и еластичността на кожата!

   Благоуханна естествена смола, с противооточно, успокояващо и антисептично действие. Увеличава синтеза на колаген и еластан и обновява дермата. Има леко охлаждащ и стягащ ефект.

    

   Лавандула – неподражаемо нежна към раздразнената кожа!

   Антибактериалното действие на благоуханната билка съдейства за по-бързото зарастване на рани. Влияе положително върху всякакви инфекции, успокоява и защитава раздразнената кожа.


   Невен – емблематичен с антибактериалните си свойства!

   Мощно противовъзпалително, спомага за зарастването дори на трудно заздравяващи рани. Съдържа каротиноиди, природна форма на витамин А, които ускоряват регенерацията на клетките. Подобрява кръвообращението и действа благоприятно при уморени и подути крака.

    

   Ветивер – Охлаждащ и успокояващ по природа!

   Доказан антиоксидант. Стимулира регенерацията на кожата и тъканите. С противовъзпалително и антисептично действие. Предпочитан заради своето наситено землисто ухание, със сладки кехлибарени нотки, известно с успокояващите си и релаксиращи свойства.

    

   Римска лайка – гальовна дори към най-чувствителната кожа!

   Любима, заради универсалната си грижа. Има доказано антимикробно и антибактериално действие. Ускорява процеса на заздравяване и успокоява кожата по най-ласкав начин.

    

   Съдържа още: Конски кестен, Прополис, Розмарин,  Алантоин, Оризов протеин

    

   Метод на приготвяне:  

   Студен метод - без нагряване на съставките! Гарантира първоначалната им свежест и пълнота от полезните им ефекти и осигурява тяхното дълбоко проникване в дермата.

    

   Начин на употреба: 

   Нанесете на проблемните зони вечер и втривайте с леки масажни движения от долу нагоре.

   Преди употреба направете тест за чувствителност!

   След употреба, не излагайте краката си на слънце!

   Този продукт не е лекарствено средство!

   Само за външна употреба! Пазете от деца!

   Начин на съхранение: 

   Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5°C до 25°C!

   Опаковка: Тъмно фармацевтично стъкло.

    


   Фиксирана доставка до офис на Еконт 3,00 лв.!

   Фиксирана доставка до Адрес - 5,00 лв!

   Доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни и се заплаща на куриера при получаване!

    

    

 • Последно разгледани