• 0885 71 71 81
  • Подхранващ бленд за тяло - Афродизиак

   100 мл.

   Привличането е неразривно свързано с обонянието. Добавяйки изкушаващият подхранващ бленд за тяло  към аромата на собственото си тяло, ще предизвикате бум в „химията“ със околните. Действащите като афродизиаци аромати силно задействат лимбичната система в мозъка и стимулират хипофизата, а тя на свой ред отделя невротрансмитери на име ендорфини. Неслучайно те са познати като „хормони на щастието“: намаляват стреса, отблъскват тревогата и потиснатостта, повишават самочувствието и желанието за близост.

   • Подхранва
   • Омекотява
   • Хидратира
   • Регенерира
   • Афродизиак

    

    " Единственият начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш. "

   Оскар Уайлд

    

   Уханието на любовта съдържа: Сквалан, Арган, Жожоба, вит.Е, Коензим Q10,

   Жасмин, Сандалово дърво, Ветивер, аромат " Жасмин & Мускус"


   Деликатният аромат на сладък и съблазнителен жасмин е изискан за любителите. Доказан за увеличаване на умствената бдителност и възбуда, освежаващият аромат е обичан както от жените, така и от мъжете. Изгражда самоувереност, подобрява настроението и повишава либидото. Цветовете му растат през нощта, когато е най-естественото време за отдаване на ласки. 


   Сандаловото дърво има мек дървесен аромат, който допринася за релаксиране след дълъг ден. Емоционално балансиращите му  свойства помагат за сваляне на напрежението. Има успокояващ и охлаждащ ефект върху тялото и ума. Способността да създава спокойна и романтична атмосфера прави този аромат често срещан в парфюмите. Известно е със своите противовъзпалителни, спазмолитични, ободряващи и релаксиращи свойства. Подходящо е при суха и чувствителна кожа, при кожни обриви. Помага при причинено от емоционален стрес безсъние, заради успокояващото си действие. 

   Психичният и физически стрес могат да доведат до загуба на либидо. Доказано маслото от ветивер е ефективно успокояващо и релаксиращо средство, което оставя ума и тялото спокойни и което въздейства върху баланса на хормоните по естествен път. Достатъчното количество сън играе съществена роля върху повишаване на нивата на тестостерона. Известно е , че ветивера е особено ефективен при безсъние и стрес. С правилното количетсво сън, тялото ви започва отново да усеща естествените и здравословни нужди.

   Начин на употреба: Нанесете на чиста кожа с нежни масажни движения и оставете да действа.

   Преди употреба направете тест за чувствителност!

   Само за външна употреба! Пазете от деца!

   Начин на съхранение: 

   Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5°C до 25°C!

   Опаковка: Фармацевтично стъкло.

    

    

    

    

    

    

    

 • Последно разгледани