• 0885 71 71 81
  • Ревитализиращ активен фитокрем за лице

    

   50 мл.

    

     В древен Тибет единственият приложим стандарт за красота е бил естественият вид, постигнат с природни дарове.  Днес отново най-ценната и истинска форма на женско присъствие е естествената красота, постигната по естествен път. Култа към продължителна младост и красота е все по-възможна реалност, и се търси най-вече чрез естествени методи. 

    

     Вдъхновени от тази идея и мощната сила на природата, водени от стремежа да открием съвършенните комбинации от природни дарове и с помощта на иновациите в съвременната козметология, създадохме прекрасно бижу за Вашето лице от природни дарове. Неповторима комбинация от Величествения Баобаб умело съчетан с Нежното Нероли и Аристократичното Сандалово дърво подплатени с уникалните за кожата на лицето свойства на Лакесис и Цика екстракт задоволява изискванията и най-капризните дами на Нашето време.

    

     Ефирният ревитализиращ крем-гел за лице с фин аромат на лятна утринна роса гарантира прекрасен старт на Вашия неповторим ден! Богат на активни и благоуханни природни съставки, ревитализиращият фитокрем обновява, подхранва и озарява кожата на лицето. Стимулира производството на колаген и прави кожата еластична и мека. Хидратира и предпазва от негативното въздействие на времето, а усещането е сякаш нежно погалване. Лек и бързо попиващ, този елексир прониква до най-дълбоките слоеве на дермата. Оставя кадифен завършек върху кожата и следи от свежите нотки на Бял лотос. Така ден след ден кожата на лицето възвръща естествената си мекота и блясък и отново сияе!

    

    

    

    " ...вярвам в това, че ако се фокусирате върху добрата грижа за кожата,

    

   няма да имате нужда от много грим. "

    

   Деми Мур

    

    

    

   Метод на приготвяне: Иновативен студен метод / без нагряване на съставките / гарантиращ първоначалната свежест и пълнота от полезни ефекти на съставките и осигуряващ дълбоко им проникване в дермата. Емулгиращият агент използван при този метод притежава специални гелообразуващи и охлаждащи свойства. Придава на емулсийте уникално „фосфолипидно“ усещане при допир с кожата – нежно, меко и немазно.

    

    

    

   Съдържа: Баобаб, Сквалан, анти ейдж комплекс Elix-IR™, Екстракт от Азиатска центела, Хиалуронов комплекс,

    

   Лакесис, Бизаболол, Нероли и Сандалово дърво, Аромат "Бял Лотос"

    

    

    

   Подходящ за: Всички типове кожа!

    

   Начин на употреба: Нанасяйте сутрин на добре почистено лице и деколте сутрин и / или вечер.

    

   Преди употреба направете тест за чувствителност!

    

   Само за външна употреба! Пазете от деца!

    

   Начин на съхранение: 

    

   Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5°C до 25°C!

    

   Опаковка: Фармацевтично стъкло.

    

    

    

     

 • Последно разгледани