• 0885 71 71 81
  • Регенериращ активен серум за лице

   козметика вълнуваща сетивата

   30 мл.

   Ефирен на допир и наситен на ползи за всеки тип кожа, без значение от възрастта, този активен серум за лице попива като капки живителна роса.

   Без претенции за светкавични резултати, много малко количество от нежната текстура, нанесено само вечер, действа така активно, дълбоко и трайно, че на сутринта кожата на лицето е все едно преминала през поредица от дълги разкрасяващи процедури.

   Причината е в неговото действие, което не се бори с естествените закони, а  съдейства да преминаваме естествено красиво през годините.

    

   • стимулира синтеза на колаген и еластан
   • регулира себума според нуждата на типа кожа
   • има антиоксидантно действие
   • подхранва и омекотява кожата на лицето
   • озарява я с естествен блясък

    

   Луксозният бленд не ни задължава да нанасяме нищо повече вечер, в допълнение към грижата за нашата кожа. Изключителната синергия поднася всичко необходимо за нейното регенериране, здрав и сияен вид. А в допълнение уханието на сандалово дърво и опушена трева, сваля напрежението от деня. Ще се влюбите в този разкош!

    

     "Никой не може да бъде млад по всяко време, но може да бъде неотразим." 

   Коко Шанел

    

   Чиста и просто прекрасна козметика!

   Основана на чисти натурални растителни масла от Моринга, Сквалан, Арган, наситена с правилните дози екстракт от Нар и Коензим Q10, обогатена с разкошните Бакучиол, Lakesis и Бизаболол, луксозната текстура не задължава да нанасяте нищо повече вечер, в допълнение към грижата за вашата кожа. 

   Изключителната синергия между ценните растителни масла и ефективните съставки поднася на кожата на лицето всичко необходимо за нейното регенериране, здрав вид и красота. А в допълнение уханието на сандалово дърво и опушена трева сваля напрежението от деня.

    

   Съдържа: Моринга, Сквалан, Арган, Жожоба, Екстракт от Нар, Lakesis  Бакучиол, Бизаболол, Q 10, Ветивер и Сандалово дърво

   Подходящ за: Всички типове кожа!

   Начин на употреба: Нанасяйте вечер 2-3 капки на почистено лице и деколте и втривайте нежно.

   Преди употреба направете тест за чувствителност!

   Само за външна употреба!

   Пазете от деца!

   Начин на съхранение: 

   Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5°C до 25°C!

   Опаковка: Фармацевтично стъкло.

    

    

    

    

    

    

    

 • Последно разгледани