• 0885 71 71 81
  • Дълбоко действащ фитобалсам за тяло

   120 мл.

   Превъзходството на този богат билков балсам не е просто в изобилието на съставките, високото им качество и удивителните им природни свойства, а в тяхната правилна комбинация и прецизен баланс. Синергичната смес е отлично съпътстващо средство за защита и поддържане на доброто ни състояние.

   Не само красотата вълнува душата ни. Още по-важна е нашата физическа активност и гъвкавост. Когато нещо ни боли или сме получили травма, всичко остава на втори план. Дълбоко действащият фитобалсам за тяло на BIOCLINICA крие в себе си прецизна формула за интелигентно справяне с дискомфорта.

    

   • Намалява схващанията сутрин
   • Подобрява подвижността и гъвкавостта
   • Насърчава физическата активност
   • Сваля напрежението от тялото, натрупано през деня
   • Подхранва и защитава кожата в дълбочина

    

   По специален метод за взаимно допълване на свойствата съчетахме защитните умения на Тамян, Канабис и Куркума и облекчаващите способности на Арника, Джинджифил и Лавандула. Всички останали природни съставки хармонично участват в този успешен билков съюз, за да усилят ефекта от неговото действие.

   Създадена по студен метод със структурирана вода, емулсията е лека, свежа и естествено благоуханна. Нанася се лесно, попива бързо и действа в дълбочина. Много скоро ще откриете в нея съюзник, който се грижи за добрия ви тонус всеки ден.

    

    " Лекарят лекува, но природата излекува. "

   Хипократ

    

    

   Етеричните масла представляват природата в най-концентрираната и форма. Само една капка съдържа сложна мрежа от молекули, които имат безброй ефекти върху тялото. Силата им да подпомагат излекуването е толкова голяма, че научният свят започва да ги забелязва - ефикасността им се обсъжда в хиляди статии, публикувани в база данни по целия свят.

   Със съдействието на:

   • Силният и безвреден противовъзпалителен ефект на канабиса го превръщат във все по-предпочитан, дори задължителен съюзник в битката с възпалителните процеси. Cannabiot ТМ COSMOS APPR е комплекс, който съдържа екстракт от семена на канабис, третирани с изключителна технология за биовтечняване, за да се освободи целият фитокомплекс на растението.
   • Босвелиеви киселини – активните компоненти на Тамянамеко и мощно влияята дори на най-дълбоките възпаления и имат специфичната способността да предотвратяват такива. А високото съдържание на алантоин съдейства за образуването на нови клетки в засегнатите тъкани.
   • Куркумин – най-активната съставка на куркумата, е всеизвестно и доказало ефективността си противовъзпалително средство.
   • Арника - безотказната първа помощ при болки, съдържа силициева киселина в богатия си биохимичен състав, а тя активизира възстановяването на мускулите след физическа умора.
   • Прополис – възхитителен и изключителен по състав и ползи! Чудното му антибактериално действие го прави незаменим. Естествен антибиотик,  който потиска възпалителните процеси. Намалява отоците и действа болкоуспокояващо.

    

   Участват още: Лавандула, Джинджифил, Римска лайка, Ветивер

    

   Метод на приготвяне: Иновативен студен метод - без нагряване на съставките, гарантиращ първоначалната им свежест и пълнота от полезни ефекти и осигуряващ дълбокото им проникване в дермата. 

   Начин на употреба: Нанесете на проблемните зони и втривайте с масажни движения от долу нагоре.

   Преди употреба направете тест за чувствителност!

   Този продукт не е лекарствено средство!

   Само за външна употреба! Пазете от деца!

   Начин на съхранение: 

   Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5°C до 25°C!

   Опаковка: Тъмно фармацевтично стъкло.

    

    

    

    

    

    

    

    


   Фиксирана доставка до офис на Еконт 3,00 лв.!

   Фиксирана доставка до Адрес - 5,00 лв!

   Доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни и се заплаща на куриера при получаване!

    

    

 • Последно разгледани