• 0885 71 71 81
  • Дълбоко действащ фитокрем за тяло при портокалова кожа

   Решение от природата за бързо изглаждане на портокалова кожа

   250 мл.

   Сантиметър по сантиметър Cellu-STOP не просто редуцира целулита, а и тонизира сетивата с разкошни етерични масла и екстракти. Прекрасно балансираната комбинация е с интензивно действие и третира успешно проблемните зони. Така кожата ден след ден става все по-гладка, по-еластична и по-здрава. 

   Свойства и Ползи:

   • Ускорява извеждането на излишните течности и токсини
   • Стимулира разграждането на мастните натрупвания
   • Съдейства за доброто кръвообращението и регенерацията на тъканите
   • Подобрява видимо външния вид на кожата само след 8 седмици.

   Създадена по студен метод, нежната текстура се нанася само вечер с минимум усилия и инвестиция на време. Емулсията се разстила лесно и приятно като коприна по кожата. Попива твърде бързо оставяйки след себе си лек охлаждащ ефект, фин аромат и тръпки свежест.

   Много скоро в Cellu-STOP ще откриете верен съюзник, който ви насърчава да изгладите "портокаловата кожа" и да намалите обиколката на ханша, талията и бедрата.

   Опитайте! Радостта и самочувствието от вида на кожата определено си заслужава!


   " Грижата за кожата е като диета. Трябва да инвестираме време и усилия... "
   Карън Грант    

    

    

    

   Създаден чрез студено емулгиране, този крем оптимално запазва свойствата на всички активни съставки, като гарантира тяхната висока ефективност и дълбоко проникване в дермата. Изключителната синергия между екстракти, растителни и етерични масла третира самата причина за целулита. 

   • Масло от зелен чай

   Маслото от зелен чай е богато на антиоксиданти като катехини, които помагат за защита на кожата от увреждащото въздействие на свободните радикали. Това масло стимулира микроциркулацията и поддържа еластичността на кожата, като същевременно предоставя успокояващи и освежаващи свойства.

   • Екстракт от семената на грейпфрут

   Семената на грейпфрут са богати на антиоксиданти и имат антимикробни свойства. Този екстракт помага за стягане на кожата и ефективно бори целулита, като подпомага разграждането на мастните клетки.

   • Екстракт от ананас

   Благодарение на ензима бромелаин, който естествено се съдържа в ананаса, този екстракт помага за разграждане на протеините и мастните натрупвания в кожата. Това спомага за намаляване на видимия целулит и подобряване на текстурата на кожата.

   • Водорасли

   Водораслите са богати на минерали, витамини и антиоксиданти. Те действат като мощни детоксикатори и хидратиращи агенти, като ускоряват метаболизма и подпомагат регенерацията на кожата.

   • Бръшлян

   Екстрактът от бръшлян подобрява циркулацията и ускорява естествените процеси на обмяна на веществата в кожата, което помага за изглаждане на "портокаловата кожа".

   • Кофеин

   Кофеинът е мощен стимулатор на кръвообращението, който помага за ускоряване на разграждането на мастните клетки и подобряване на еластичността на кожата.

   • Обединението на кипарис и пачули в CELLU-STOP не само подсилва антицелулитните свойства на крема, но също така осигурява изтънчен и приятен аромат, който повдига духа и насърчава по-дълбоко чувство за благополучие при употреба. Така кремът действа не само за подобряване структурата на кожата, но и усилва общото усещане за релаксация и удовлетворение от ритуала по грижа за тялото.

   Метод на приготвяне: Студен метод, гарантиращ първоначалната свежест и пълнота от полезни ефекти на съставките и осигуряващ дълбоко им проникване в дермата. Емулгиращият агент притежава охлаждащи и освежаващи свойства. Придава на емулсиите уникално „фосфолипидно“ усещане при допир с кожата – нежно, меко и немазно.

   Начин на употреба: Нанасяйте Cellu-Stop всяка вечер, без прилагане на сила като масажирате засегнатите области с кръгови движенията, отдолу нагоре за бедрата и по посока на часовниковата стрелка за корема. За оптимален ефект съчетайте с повишен прием на вода ежедневно, редовна физическа активност повече движение и лек хранителен режим. 

   Преди употреба направете тест за чувствителност!

   Само за външна употреба! Пазете далече от деца!

   Начин на съхранение: 

   Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5°C до 25°C!

   Опаковка: Тъмно фармацевтично стъкло.

    

 • Последно разгледани