• 0885 71 71 81
  • Регенериращ балсам за тяло с Пчелно млечице

    200 мл.

   Gelee Royale е чудотворен продукт, съдържащ овлажняващи съставки, които действат в дълбочина, подхранват и подобряват структурата на кожата!

   На всеки 28 дни кожата на човек се подновява, като подменя мъртвите клетки ежедневно. С балсамът за тяло Gelee Royale лесно подпомагате този природен процес, тъй като пчелното млечице съдейства по несравним за възпроизводството и регенерацията на клетките начин! Природата не е създала друг такъв продукт с регенериращ ефект!

   Отлично комбинираните съставки (пчелно млечице, поленови екстракти, витамини D, E, K, B5, минерали, калий, натрий, манган, желязо, цинк и мед, протеини, бадемово масло, пчелен восък) в регенериращия балсам от Medosan правят кожата на тялото:

   • подмладена
   • хидратирана
   • еластична
   • нежна
   • мека

   " Пчелата е изящен химик " Пчелар в двора на Чарлз II

    

    

   Пчелите са едни от най-древните същества на Земята, (по стари и от човешкия род). В пещерата Паука (край Валенсия, Испания) е открита скална рисунка отпреди 12 000 години, изобразяваща събиране на мед от пчели, гнездящи в скални пукнатини. Рисунките по стените на пирамидите и йероглифите от обелиските на стария Египет свидетелстват, че там са отглеждани пчели. Смятана за свещено животно, пчелата има роля в бита, митологията и религията не редица култури. Пчелният мед е бил не само храна, но и лек за древните от Египет, Китай и Индия.

   Пчелното млечице е един от шестте уникални пчелни продукта. За него се говори от преди хиляди години. Шумерите били привлечени и съблазнени от този дар на боговете. Смята се, че именно те са създателите на Апитерапията - медицинската употреба на пчелните продукти. Наречено още еликсир на младостта, пчелното млечице е един от тях. През XVIII в. Франсоя Хубер го е нарекъл “желе роял” (царска храна). Безценно със своите хранителни, лечебни и козметични свойства, това природно чудо и до днес няма аналог! Сложната му и уникална химическа структура не може да се възпроизведе в нито една лаборатория. Съдържа над 18 аминокиселини, белтъчини , витамини - А, В-комплекс, В5, В6, С, D, E, въглехидрати, ензими, минерални соли, антибактериални и естествени антибиотични компоненти. Освен че подобрява обмяната на веществата, подобрява функциите на жлезите с вътрешна секреция и повишава имунитета, пчелното млечице стимулира кръвообразуването като по този начин забавя процесите на стареене. Тези му свойства му отреждат почетно място в съвременният свят на козметичната индустрия.

    


   БЕЗПЛАТНА доставка до офис на Еконт за поръчки над 35,00 лв.!

   За поръчки под 35,00 лв., доставката е за сметка на Клиента по тарифите на куриерска фирма "Еконт Експрес" !

   Доставката се извършва в рамките на 1-3 работни дни и се заплаща на куриера при получаване!

    

    

 • Последно разгледани