• 0885 71 71 81
  • Регенериращ балсам за тяло с Пчелно млечице

    200 мл.

   „Пчелата е изящен химик”, Пчелар в двора на Чарлз II

   Gelee Royale е чудотворен продукт, съдържащ овлажняващи съставки, които действат в дълбочина, подхранват и подобряват структурата на кожата. На всеки 28 дни кожата на човек се подновява, като подменя мъртвите клетки ежедневно. С Gelee Royale лесно подпомагате този природен процес, тъй като пчелното млечице съдейства по несравним за възпроизводството и регенерацията на клетките начин. Природата не е създала друг такъв продукт с регенериращ ефект. Отлично комбинираните съставки (пчелно млечице, поленови екстракти, витамини D, E, K, B5, минерали, калий, натрий, манган, желязо, цинк и мед, протеини, бадемово масло, пчелен восък) в Gelee Royale от Medosan правят кожата на тялото по-мека, еластична, по-гладка и свежа.

    

   Комплект
   Цена на комплекта
   35.80 лв.
   31.90 лв.
   Купи комплекта Купи на лизинг

   Пчелите са едни от най-древните същества на Земята, (по стари и от човешкия род). В пещерата Паука (край Валенсия, Испания) е открита скална рисунка отпреди 12 000 години, изобразяваща събиране на мед от пчели, гнездящи в скални пукнатини. Рисунките по стените на пирамидите и йероглифите от обелиските на стария Египет свидетелстват, че там са отглеждани пчели. Смятана за свещено животно, пчелата има роля в бита, митологията и религията не редица култури. Пчелният мед е бил не само храна, но и лек за древните от Египет, Китай и Индия.

   Пчелното млечице е един от шестте уникални пчелни продукта. За него се говори от преди хиляди години. Шумерите били привлечени и съблазнени от този дар на боговете. Смята се, че именно те са създателите на Апитерапията - медицинската употреба на пчелните продукти. Наречено още еликсир на младостта, пчелното млечице е един от тях. През XVIII в. Франсоя Хубер го е нарекъл “желе роял” (царска храна). Безценно със своите хранителни, лечебни и козметични свойства, това природно чудо и до днес няма аналог! Сложната му и уникална химическа структура не може да се възпроизведе в нито една лаборатория. Съдържа над 18 аминокиселини, белтъчини , витамини - А, В-комплекс, В5, В6, С, D, E, въглехидрати, ензими, минерални соли, антибактериални и естествени антибиотични компоненти. Освен че подобрява обмяната на веществата, подобрява функциите на жлезите с вътрешна секреция и повишава имунитета, пчелното млечице стимулира кръвообразуването като по този начин забавя процесите на стареене. Тези му свойства му отреждат почетно място в съвременният свят на козметичната индустрия.

   Този продукт е тестван радиестезично!

   БЕЗПЛАТНА доставка за поръчки над 39,00 лв.!

   За поръчки под 39,00 лв., доставката е за сметка на Клиента!

   Доставката се извършва в рамките на 2-3 работни дни.

    

   Екипът на "Биоклиника" държи винаги да получавате най-доброто!

   Нашият приоритет и усилия са насочени към подобряване и профилактика на здравето, красотата и самочувствието Ви.

   "Swiss Beauty" AG Швейцария притежава богат опит в производството на козметика от природни дарове и продукти, които благоприятстват здравословния начин на живот. Резултатът от натрупаните познания от 1999 г. насам е неповторимата продуктова линия "Medosan". Природните съставки за нея се добиват от внимателно подбрани райони чрез методи, които гарантират високо качество. Предлагаме Ви козметика, разработена в съвременно оборудвани лаборатории от квалифицирани специалисти, което гарантира неповторим ефект.

   Съдържанието и опаковката на продуктите "Medosan" отговарят на всички изисквания на Европейския съюз.

    

    

 • Последно разгледани