• 0885 71 71 81
  • Интензивен повдигащ фитокрем за лице

   50 мл.

   Природата смайва със своята прецизност! Прецизността удивлява защото е точна, изящна и грижлива! Нашият шедьовър следва тези принципи, за да възхити Вашата кожа. Активни съставки и природни дарове са съчетани в него по такъв начин, че ДA - определено ще сте в хармония в собствената си кожа. Тази прецизно балансирана комбинация хармонизира съвършено копринена гладкост и мекота и осигурява комфорт и самочувствие ежедневно.

   • Интензивно овлажнява
   • Дълбоко и трайно хидратира 
   • Осезаемо намалява фини линии и бръчки
   • Стимулира синтеза на колаген и еластин
   • Регенерира, подхранва и омекотява
   • Укрепва естествената защитна бариера
   • Стягащо действие с озаряващ ефект

    

   Универсалната грижа на възстановяващия активен крем съкращава няколко стъпки от дългите вечерни рутинни грижи за кожата, изискващи много време и различни продукти. Осигурява Ви безценно време и възможност за още релаксиращи изкушения!

    

   "  Лицето ви на двадесет години ви е дадено от природата,

   а какво ще бъде на петдесет - зависи от вас! "

   Коко Шанел

    

   Нищо не може да съживи кожата на лицето така, както обилната, дълбока, трайна хидратация с качествени овлажнители. Тук само Хиалуроновият комплекс е съставен от 7 различни големини молекули, което само по себе си е блажено преживяване за всеки тип кожа! А комплексната формула  на крема съдържа и Hydrosella™, осигуряваща 72 ч. хидратация, и копринен протеин, способен да задържа вода в пъти повече от собственото му тегло – за плътна, гладка, мека, деликатно сияеща кожа. 

    

   HyaClear® 7 е оптимизирано съотношение от 7 (седем) уникални молекулни тегла (диапазон от 3 000 – 2 300 000 Da MW) на натриев хиалуронат, който:

    
   1. Предотвратява загубата на вода
   2. Подхранва кожата
   3. Изглажда кожата
   4. Омекотява кожата
   5. Възстановява еластичността
   6. Възстановява стегнатостта
   7. Незабавно овлажнява

   HyaClear® 7 осигурява както максимално овлажняване на кожата така и многофункционални предимства след еднократно приложение. 
   При продължително приложение HyaClear® 7 стимулира кожата да произвежда повече хиалуронова киселина за по-дълбоко овлажняване и по-млада кожа.
   Hydrosella™ е ново поколение естествена хидратираща съставка, която възстановява функцията на кожната бариера, като увеличава производството на липиди и увеличава дебелината на роговия слой, за да предотврати по-нататъшна загуба на вода. Действа върху основната причина за сухота, за да осигури незабавен овлажняващ ефект до 72 часа след еднократно нанасяне и да засили хидратацията на суха кожа, изложена на екстремни условия.

    

   Коприненият протеин е способен да задържа вода в пъти повече от собственото си тегло. Състои от два протеина: Фиброин и Серицин. В козметиката намира широко приложение Серицина, който се състои от 18 различни нискомолекулни и високомолекулни аминокиселини. Серицинът е вискозен и аморфен протеин, който има антиоксидантен капацитет, подобен на витамин С. 

    

   Еделвайсът притежава специфични съставки, които го предпазват от силните ултравиолетови лъчи във високите части на планините, намаляват изпаренията и задържат влагата в него. Те са част от тайната на възхитителната му устойчивост и красота, вложена умело  в  нашия шедьовър в грижата за кожата на лицето. 

    

   Д- пантенол. Активна съставка с дълбоко хидратиращи, регенериращи и противовъзпалителни свойства. Успокоява и защитава кожата, подпомага заздравяването й и бързо подобрява вида й

    

   Правилно овлажнената кожа поддържа здравето на роговия слой. Без влага кожата губи еластичност и младост.

    

   Adipofill’in ™ имитира резултат от липофилинг чрез увеличаване на обема на мастната тъкан. Увеличаването на съхранението на триглицериди надува адипоцитите, което води до a по-голям обем и диаметър. Намалява назолабиалните гънки. Има ботокс ефект.

    

   Бакучиол - мощна, но нежна активна съставка / в сравнение с ретинола /, която има потенциала да стимулира производството на колаген и да обновява клетките, като спомага за минимизиране признаците на стареене. Kато допълнение изглажда неравномерни тонове на кожата, може да се използва от бременни и е подходящ за чувствителна кожа.

    

   Метод на приготвяне: Студен метод - без нагряване на съставките, гарантиращ първоначалната им свежест и пълнота от полезни ефекти и осигуряващ дълбокото им проникване в дермата. Емулсийте с този емулгиращ агент имат охлаждащи свойства и осигуряват освежаващо действие. Придават уникално „фосфолипидно“ усещане при допир с кожата – нежно, меко и немазно. Веган сертифициран. 

    

   Съдържа: Органични масла от Камелия и Сквалан, Екстракт от Еделвайс, Копринен протеин,

   Hydrosella™, Adipofill’in ™, Хиалуронов комплекс - HyaClear® 7, Бакучиол, Аромат "Жасмин & Мускукс", Ветивер.

    

   Идеален за: Ежедневна употреба и Всички типове кожа!

   Начин на употреба: Нанесете на добре почистено лице и деколте сутрин и / или вечер и преоткрийте потенциала на собствената си кожа.

   Преди употреба направете тест за чувствителност!

   Само за външна употреба! Пазете от деца!

   Начин на съхранение: 

   Съхранявайте на тъмно и сухо място от 5°C до 25°C!

   Опаковка: Фармацевтично стъкло.

    

    

    

    

    

    

    

    

 • Последно разгледани